بر اساس ماده 2 قانون صادرات و واردات ایران کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که قصد تجارت خارجی را دارند باید جهت اخذ کارت بازرگانی به عنوان تنها جواز معتبر واردات و صادرات اقدام نمایند. در واقع کارت بازرگانی مجوز اصلی واردات و صادرات و یا همان تجارت خارجی در ایران می باشد و تنها افرادی که قبلا اقدام به دریافت این مجوز نموده باشند می توانند حق تجارت آزاد خارجی را داشته باشند. پر واضح است که بدون ارائه این مجوز گمرکات کشور اجازه هیچگونه فعالیت خارجی به صاحبین مشاغل مختلف در هر منصب و شرایطی را نخواهد داد.
از آنجا که تامین مواد اولیه و یا فروش کالاها و خدمات شرکت ها در کشورهای دیگر به عنوان یکی از اهداف توسعه و تعالی شرکت ها در نظر گرفته می شود به منظور دستیابی به این مهم شرکت ها الزاما نیاز به آن خواهند داشت.
هر چند بسیاری از شرکت های بازرگانی هم هستند که کار واردات و صادرات به کشور را انجام می دهند اما اخذ کارت بازرگانی توسط شرکت ها و یا حتی افراد حقیقی به آنها این اجازه را خواهد داد تا با تکیه بر این اعتبار ارزشمند برای شرکت خود بتوانند مستقلا به امر صادرات محصولات خود پرداخته و در امر توسعه فروش و مشتریان خود همت گمارند و یا با خرید بدون واسطه مواد اولیه خود از کشورهای دیگر در هزینه های تولید خود صرفه جویی چشم گیری داشته باشند.
طبق قوانین تجاری ایران کارت بازرگانی دارای یک سال اعتبار از زمان صدور می باشد و در زمان پایان اعتبار قابل تمدید خواهد بود و در سنوات بعدی نیز محدودیتی نخواهد داشت
شرایط اخذ کارت بازرگانی
استفاده از مزایای فراوان کارت بازرگانی نیازمند داشتن پیش نیازهایی است که مهم ترین آنها دانش حقوقی و تجاری لازم می باشد. بسیاری از شرکت ها و افراد حقیقی و حقوقی دیگر با سر درگمی هایی مواجه می شوند که اغلب به دلیل عدم شناخت مسیر پیگیری قانونی است. بعضا حتی برخی از افراد برای دریافت کارت بازرگانی به وزارت بازرگانی مراجعه می کنند و یا به سراغ اداره ثبت شرکت ها و غیره می روند که این تنها از دست دادن فرصت است.
کارت بازرگانی همانند سایر مستندات حقوقی شرکت نه تنها اعتبار بالایی دارد بلکه استفاده از آن نیز نیازمند رعایت برخی از اصول و قوانین مرتبط می باشد. عدم شناخت صحیح از این قوانین و مقررات ممکن است نه تنها باعث سلب امتیازات و مزایای کارت بازرگانی از دارنده کارت شود بلکه برای او تبعاتی نیز به همراه داشته باشد.
برای اخذ کارت بازرگانی هر گروه بایستی شرایط آنرا احراز نمایند:
- افراد حقیقی ایرانی
- داشتن حداقل 23 سال تمام
- داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمت
- داشتن سابقه تجاری مرتبط به میزان حداقل سه سال با تایید دو نفر که خود دارنده کارت بازرگانی و عضو اتاق بازرگانی هستند و یا داشتن مجوز تولید از یکی از وزارتخانه های کشور
- داشتن مکان کسب مناسب ( ملکی یا استیجاری)
- ارائه اظهارنامه مالیاتی ثبت شده
- ارائه حساب بانکی جاری معتبر
- ارائه عکس تمام رخ، زمینه سفید و رنگی
- افراد حقیقی غیر ایرانی
دقیقا مطابق شرایط فوق می باشد با این تفاوت که این افراد باید پروانه کارت و یا اقامت داشته باشند و در ضمن نیازی هم به ارائه کارت صورت وضعیت خدمت سربازی ندارند.
- افراد حقوقی
- اصل اظهارنامه ثبت نام ( شرکت های با مسئولیت محدود باید تقاضانامه ثبت شرکت را هم ارائه نمایند)
- اصل گواهی عدم سوء پیشینه مدیر عامل که از زمان آن شش ماه بیشتر نگذشته باشد
- فرم درخواست کارت بازرگانی
- ارائه اظهارنامه مالیاتی و دریافت گواهی سیستمی مبنی بر بلا مانع بودن صدور کارت بازرگانی
- روزنامه رسمی تاسیس و کلیه تغییرات شرکت تا تاریخ تقاضا
- اصل کارت ملی مدیر عامل
- عکس تمام رخ، رنگی و زمینه سفید از مدیر عامل
- اصل مدرک تحصیلی معتبر( حداقل دیپلم)
- کارت پایان خدمت و یا معافیت برای آقایان
- داشتن حداقل 23 سال تمام
- داشتن حساب جاری نزد یکی بانک های معتبر
- اجاره نامه و یا سند ملکی محل فعالیت
- مدارک تولیدی معتبر از وزارتخانه های تولیدی
- کد اقتصادی جدید
نکات مهم :
- کارت بازرگانی به نام کارمندان تمام وقت دستگاه های دولتی صادر نخواهد شد
- هر واحد ملکی تنها می تواند یک کارت بازرگانی داشته باشد
- برای درخواست کارت بازرگانی باید تمامی آدرس های ارائه شده در اداره مالیاتی، اداره ثبت شرکت ها و یا غیره مطابق باشند
- مسئولیت کارت بازرگانی تماما بر عهده فردی است که کارت به نام او صادر می شود
- فرد متقاضی کارت بازرگانی باید در همه مراحل پذیرش و تحویل کارت حضور داشته باشد
- صرف داشتن کارت بازرگانی باعث وضع مالیات برای افراد نخواهد بود
- مالیات برای اشخاص حقیقی به نسبت درآمد و برای افراد حقوقی تا 25 درصد از درآمد محاسبه می شود
روش و مراحل اخذ کارت بازرگانی
تشریفات صدور کارت بازرگانی در اداره كل ثبت شركتها و مالیكت صنعتی و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران صورت می گیرد. بدو امر مراحل و مدارك مورد نیاز اداره ثبت شركتها ذكر و مرحله دوم مراحل و مدارك مورد نیاز اتاق بازرگانی شرح داده می شود.
تأمین مدارك مورد نیاز برای صدور اظهارنامه ثبت نام دفاتر بازرگانی اداره ثبت شركتها
- سه برگ اظهارنامه ثبت نام دفاتر بازرگانی را از دایره فروش اوراق بهادار مستقر اداره كل ثبت شركتها و مالكیت صنعتی ابتیاع و طبق فرم ضمیمه آن را تكمیل و امضا نمایید.
- پلمپ دفاتر تجارتی ( روزنامه و كل ) سال جاری و ارائه گواهی پلمپ دفاتر تجارتی ، هر شخصی ( اعم از حقیقی یا حقوقی ) كه تاجر محسوب شود می بایستی دارای دفاتر قانونی باشد این دفاتر طبق قانون تجارت دفتر روزنامه دفتر كل دفتر دارایی و دفتر كپیه می باشد امروزه با وجود دستگاههایی از قبیل فتوكپی فاكس و امثالهم وجود دفتر كپیه ضروری بنظر نمی رسد و دیگر دفاتر اداره ثبت شركتها پلمپ می شود و تاجر وفق مقررات نسبت به درج صورت حسابهای خود آنها اقدام می نماید این دفاتر وقتی دارای سندیت خواهد بود كه اداره ثبت شركتها نسبت به ثبت و پلمپ آنها اقدام نماید. اشخاص حقوقی و حقیقی بایستی دارای دفاتر قانونی (روزنامه وكل) باشند بنابراین با توجه به میزان معاملات خود نسبت به اخذ دفتر با تعداد صفحات لازم ( 50 برگی 100 برگی 200 برگی و یا بالاتر) تهیه و دایره پلمپ دفاتر ثبت شركتها اقدام ویك برگ گواهی پلمپ دفاتر تجارتی از واحد فروش اوراق بهادار تهیه و پس از پلمپ دفاتر نسبت به تكمیل آن ( طبق فرم ضمیمه) اقدام و مسئول مربوطه نسبت به امضا و مهر آن اقدام خواهد نمود.
- یك برگ فتوكپی شناسنامه ( صورتی كه متقاضی شخص حقیقی باشد )
- فتوكپی آگهی تاسیس شركت و آخرین تغییرات آن ( صورتی كه متقاضی شخص حقوقی باشد)
- حق الثبت نام دفاتر بازرگانی با عنایت به قانون درآمدهای دولت و مصرف آن موارد معین مبلغ چهل هزار ریال می باشد كه پس از اخذ فیش نسبت به واریز مبلغ مذكور شعب بانك ملی معین اقدام و رسید پرداخت به واحد مربوطه بهمراه سایرمدارك ارائه گردد.
- چنانچه امور توسط وكیل رسمی شركت یا شخص انجام می شود اصل یا فتوكپی برابر اصل سند رسمی وكالت نامه
- پس از تهیه مدارك فوق الاشعار به واحد ثبت نام دفاتر بازرگانی مراجعه ومسئول مربوطه نسبت به ثبت اظهارنامه ها دفتر ثبت نام تجارتی اقدام و شماره دفتر را روی سه نسخه اظهارنامه درج و نسبت به امضا و مهر نمودن اظهارنامه ها اقدام می نماید سپس یك نسخه از اظهارناه را جهت بایگانی سوابق ضبط و دیگر نسخ را تحویل متقاضی میدهد. این مرحله انجام كار اداره ثبت شركتها به اتمام رسیده با دست داشتن مدارك به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مراجعه گردد.
موارد قابل توجه برای اخذ کارت بازرگانی در اداره ثبت شركتها:
- امضای دوبرگ اظهارنامه پلمپ دفاتر وسه برگ اظهارنامه کارت بازرگانی و صورت شركت بودن زدن مهر شركت روی آن
- امضا وكالت نامه وكیل مربوطه توسط شخص و صورت شركتی بودن کارت زدن مهر شركت بر روی امضای مدیرعامل
- پرداخت مبلغ 500000 ریال به عنوان كارمزد و واریزی ثبت شركتها و حق الوكاله وكیل
- ارائه كپی شناسنامه برای کارت شخصی وارائه كپی كلیه مدارك شركت و روزنامه رسمی و كپی شناسنامه مدیرعامل برای شركت
پس از تكمیل مدارك بالا و تسلیم آن به شركت سه روز بعد به شركت مراجعه كرده و ضمن دریافت اسناد و مدارك به شرح بالا مراحل زیر را دنبال می كنید
- ابتدا با همراه داشتن دو قطعه عكس و مدارك تسلیمی از طرف شركت به اتاق بازرگانی واقع خ طالقانی جنب سفارت امریكا تشریف برده و به مسئول مربوطه مراجعه و با ارائه مدارك تقاضای معرفی نامه به اداره سو پیشینه و دریافت فرمهای مخصوص کارت بازرگانی را می نمایید
- سپس بعد از اخذ معرفی نامه به نزدیكترین محل اداره تشخیص هویت نیروی انتظامی مراجعه تا از شما انگشت نگاری به عمل آید
- فرمهای مخصوص کارت بازرگانی را تایپ وتنظیم به شركت تحویل می دهید و مورد مراحل بعدی مشورت می نمایید
- از میان فرمها یك فرم به نام ( فرم الف) مخصوص ارائه به بانك جهت گرفتن استعلام خوش حسابی جهت شركت شما و یا شخص شما می باشد كه همزمان با عملیات انگشت نگاری می توانید به همراه فرم الف به بانك مربوطه مراجعه و فرم را تحویل فرمایید و اگر شركت جدیدالتاسیس باشد می بایست از حساب جاری مدیرعامل نیز استعلام به عمل آید و صورت نداشتن حساب جاری مدیرعامل باید حتما سه ماه از افتتاح حساب شركتی گذاشته باشد
- فرم د) را از اوراق جدا كرده و به دفتر خانه ای برده و صورت شركتی بودن امضا و مهر و شخصی بودن امضا را گواهی می نمایید
- مورد کارتهای شخصی ارائه دو نفر معرف با سابقه 3 سال بازرگانی كه دارای کارت بازرگانی می باشند الزامی است مگر اینكه متقاضی دارای مدرك لیسانس باشد كه ارائه معرفین ( فرم ج) صورت می گیرد
- مهمترین مرحله اگر سند مالكیت به صورت شش دانگ متعلق به متقاضی کارت باشد مشكلی نیست ولی اگر محل اجاره باشد باید همراه اجاره نامه محل و فیش برق و تلفن و اصل سند مالكیت شش دانگ به همراه شخص مالك محل به اتاق بازرگانی مراجعه گردد
پس از تكمیل موارد بالا به همراه مدارك زیر به اتاق بازرگانی مراجعه و اقدام به تکمیل مدارک نمایید
- فرمهای تایپ شده اتاق بازرگانی به طور كامل كه توسط شركت صورت گرفته است
- اصل و كپی گواهی حسن اعتبار بانكی و تایید اداره اعتبارات مبنی برنداشتن چك برگشتی از شخص یا مدیرعامل شركت
- اصل كلیه مدارك معرفین و كپی از کارت بازرگانی ایشان و تاییدیه توسط ایشان مبنی برمعتبر بودن شما
- اصل وكپی تعهدنامه و تصدیق امضا شخص یا مدیرعامل و مهر شركت دفترخانه
- مدارك به ثبت رسیده توسط شركت و گواهی پلمپ آن كه مرحله اول به شما تسلیم گردیده است
- اصل و فتوكپی گواهی عدم سو پیشینه مدیرعامل یا شخص
- چهار قطعه عكس 4*6 بدون روتوش و كراوات
- اصل و دو سری كپی از شناسنامه و کارت پایان خدمت مدیرعامل یا شخص متقاضی
- اصل و دو سری كپی سند مالكیت حتی صفحات سفید سند و فیش نوسازی و قبض برق و تلفن
- مبلغ 260000 ریال وجه نقد
اخذ دو کارت بازرگانی و نحوه صدور همزمان برای یکنفر
طبق همین قوانین تجاری کلیه افراد اعم از حقیقی و حقوقی می توانند برای درخواست کارت بازرگانی مشروط به داشتن شرایط لازم اقدام نمایند. در نظر داشته باشید که هر فرد در ایران تنها می تواند یک کارت بازرگانی داشته باشد و تنها در صورتی برای یک نفر دو کارت صادر می شود که کارت دوم به نمایندگی از یک شرکت حقوقی باشد. با این توصیف برخی افراد می توانند یک کارت بازرگانی به نام خود و با شرایط حقیقی و یک کارت بازرگانی به نمایندگی یک شرکت حقوقی و بصورت حقوقی داشته باشند.
موسسه حقوقی ویونا که از معتبرترین و به نام ترین موسسات حقوقی بین المللی ایران است می تواند شما را از دغدغه های موجود در مسیر دریافت کارت بازرگانی نجات دهد. کارشناسان این موسسه از بهترین وکلای شناخته شده ایران هستند که همواره پاسخگوی مشتریان خود بوده و در کمترین زمان و با بالاترین اعتبار ممکن، کارت بازرگانی مورد نیاز شرکت ها و افراد حقیقی را اخذ و یا تمدید می کند. تنها با یک تماس با وکلای این موسسه از مزایا و خدمات بی نظیری که در این موسسه ارائه می شود آگاهی خواهید یافت.
دیدگاهها
• افرادی که سوء پیینه کیفری نداشته باشند،
• مدرک بالای دیپلم داشته باشند،
• برای آقایان داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت سربازی الزامی است.
• در خصوص شرکتها، شرکتهایی می توانند کارت بازرگانی دریافت کنند که در آگهی تاسیس شرکت، فعالیت بازرگانی شرکت قید شده باشد.
• برای اخذ کارت بازرگانی حقوقی چه مفاصا حسابی لازم است؟
• گواهی 186 و تسویه حساب از طرف سازمان تامین اجتماعی
• ملوانان ایرانی
• پیله وران
• کارگران ایرانی شاغل در کشورهای خارجی
• کالاهایی که صدور آن ها به تشخیص گمرک برای فروش نیست.
• کارت بازرگانی تجاری
• کارت بازرگانی موردی
• کارت بازرگانی
• شرکت های تعاونی
• صادرات کالا
• واردات از مناطق آزاد
• ارتباط با تاجران خارجی
• شرکت در نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی
• حق العمل کاری در گمرک
• ثبت سفارش و ترخیص کالا
• تمديد کارت بازرگاني
• همکاری با اتاقهاي بازرگاني ، صنايع و معادن سايرکشورها
• تایید اسناد تجاری
• صدور گواهی مبدا
• امور مربوط به ویزای تجاری را انجام می دهد.
• ارایه تسهيلات مورد نیاز برای شرکت در نمايشگاههاي داخلي و خارجي
• برگزاری دوره هاي آموزشي در زمینه بازرگاني خارجي و امور مالياتي
• ارایه مشاوره در زمينه بازرگانی خارجی و بازاریابی کالاهای صادراتی و سرمايه گذاري خارجي در ايران
• اصل گواهی عدم سوء پیشینه که از زمان صدور آن 6 ماه بیشتر نگذشته باشد.
• اصل مفاصاحساب مالیاتی موضوع 186 ماده ی قانون مالیات های مستقیم مبنی بر بلا مانع بودن صدور کارت بازرگانی.
• اصل کارت ملی و یک سری کپی کامل از پشت و روی آن
• سه قطعه عکس شش در چهار،جدید،تمام رخ ،ساده
• ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی معتبر(حداقل دیپلم)
• اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان ویک سری کپی ازپشت روی آن
• داشتن حداقل سن 23 سال تمام.
• اصل گواهی بانک مبنی بر تایید حساب جاری و حسن اعتبار بانکی به نام متقاضی
• ارائه یکی از مدارک ذیل:
اصل و کپی سند مالکیت شش دانگ به نام متقاضی ،به آدرس دفتر کار
اصل و کپی اجاره نامه محضری معتبر به نام متقاضی،برای محل کار و به آدرس دفتر کار
اصل و کپی سند مالکیت به نام غیر و اصل و کپی اجاره نامه عادی به نام متقاضی،برای محل کار و به آدرس دفتر کار با امضای دوشاهد ذیل آن
• ارائه ی اصل و کپی مدرک تولیدی معتبر از یکی از وازارتخانه های تولیدی برای واحدهای تولیدی الزامیست.
• ارائه کد اقتصادی جدید(اصل و کپی)و یا ارائه تاییدیه ی پیش ثبت نام در سایت Tax.gov.irو تعهد مبنی بر ارائه کد اقتصادی جدید پس از صدور
اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی در صورت انصراف از داشتن کارت بازرگانی میتوانند با ارایه مدارک ذیل به اتاقهای بازرگانی و تعاون، اداره کل مقررات صادرات و واردات یا کل بازرگانی استانها تقاضای ابطال کارت بازرگانی نمایند.
•ابطال اجباری
در صورتی که بعد از صدور کارت بازرگانی مشخص شود که دارنده کارت فاقد یک یا چند شرط از شرایط دریافت کارت میباشد و یا بعد از صدور فاقد شرط یا شرایط مذکور گردیده است، وزارت بازرگانی میتواند راساً نسبت به ابطال کارت اقدام نموده و موضوع را به اطلاع اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یا اتاق تعاون حسب مورد برساند، لکن در صورتی که این امر برای اتاق بازرگانی، صنایع یا اتاق تعاون مشخص گردد باید موضوع را جهت ابطال به وزارت بازرگانی منعکس نماید. (بند ۶ ماده ۱۰ مقررات صادرات و واردات)
ضمناً اشخاصی که مرتکب قاچاق شوند طبق ماده 30 قانون امور گمرکی ایران اگر دارای کارت بازرگانی باشند در صورت محکومیت علاوه بر مجازاتهای مربوطه از عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران یا شعب آن در شهرستانها به طور موقت یا دایم محروم و کارت بازرگانی آنان نیز باطل میشود.
در صورتی که موضوع به دادگاه ارجاع نشده باشد بنا به پیشنهاد گمرک و تشخیص کمیسیون مرکب از نمایندگان وزارت اقتصاد و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و اداره کل گمرک ممکن است به صورت موقت یا دایم از عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران محروم گردند.
•داشتن پروانه کار و اقامت
•عمل متقابل کشور متبوع آنها در مورد ایرانیان مقیم آن کشور. در موارد خاص که صدور کارت بازرگانی بدون توجه به عمل کشور متبوع متقاضی به تشخیص وزارت بازرگانی ضرورت داشته باشد، وزارت مذکور میتواند مجاز بودن صدور کارت بازرگانی برای این قبیل متقاضیان را بدون رعایت شرط عمل متقابل به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران اعلام نماید.
•هر شخص بیش از یک کارت بازرگانی اعم از حقوقی یا حقیقی نمی تواند داشته باشد.
•برای هر واحد ملکی فقط یک کارت بازرگانی صادر می گردد.
•آدرس های درج شده در اظهارنامه ی ثبتی، مفاصا حساب دارائی و سند مالکیت یا اجاره نامه باید تجاری و با هم مطابقت داشته باشند.
•اصل گواهی عدم سوء پیشینه که از زمان صدور آن 6 ماه بیشتر نگذشته باشد.
•اصل مفاصاحساب مالیاتی موضوع 186 ماده ی قانون مالیات های مستقیم مبنی بر بلا مانع بودن صدور کارت بازرگانی.
•اصل کارت ملی و یک سری کپی کامل از پشت و روی آن
•سه قطعه عکس شش در چهار،جدید،تمام رخ ،ساده
•ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی معتبر
•اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان ویک سری کپی ازپشت روی آن
•داشتن حداقل سن 23 سال تمام.
•اصل گواهی بانک مبنی بر تایید حساب جاری و حسن اعتبار بانکی به نام متقاضی
•ارائه یکی از مدارک ذیل:
اصل و کپی سند مالکیت شش دانگ به نام متقاضی ،به آدرس دفتر کار(آدرس اظهارنامه)
اصل و کپی اجاره نامه محضری معتبر به نام متقاضی،برای محل کار و به آدرس دفتر کار(آدرس اظهارنامه)
اصل و کپی سند مالکیت به نام غیر و اصل و کپی اجاره نامه عادی به نام متقاضی،برای محل کار و به آدرس دفتر کار(آدرس اظهارنامه)با امضای دوشاهد ذیل آن
•ارائه ی اصل و کپی مدرک تولیدی معتبر از یکی از وازارتخانه های تولیدی برای واحدهای تولیدی الزامیست.
•ارائه کد اقتصادی جدید و یا ارائه تاییدیه ی پیش ثبت نام در سایت Tax.gov.irو تعهد مبنی بر ارائه کد اقتصادی جدید پس از صدور
• کارت بازرگانی موردی
• کارت بازرگانی تولیدی و صنعتی
• کارت بازرگانی خدماتی
• کارت بازرگانی تعاونی
• کارت بازرگانی اشخاص حقیقی
• حداقل سه سال سابقه کار در زمینه بازرگانی و یا داشتن مدرک تحصیلی مرتبط
• داشتن سرمایه مناسب با حوزه فعالیت
• داشتن محل فعالیت و کسبوکار الزامی است.
• داشتن آگاهی در مورد قوانین مالی، گمرک و اداری .
• داشتن صلاحیت اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی
• صادرات به خارج از کشور
• عضویت در اتاق بازرگانی
• ارتباط با تجار داخلی و خارجی
• واردات کالا از مناطق آزاد
• زمینه سازی برای ثبت برند
• واردات از خارج از کشور
• اخذ ویزا برای حضور در رویدادهای تجاری
• فراهم آوردن شرایط لازم برای شرکت در نمایشگاههای تجاری
دوست عزیزم شرایط زیادی برای اخذکارت بازرگانی دخیل هستند مثل حداقل سن برای مدیرعامل کمتر 23سال نباشد و یا مدیرعامل سوپیشینه نداشته باشدو.....
میتونید برای دریافت پاسخ خود همین صفحه را مطالعه فرمایید و یا در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر و یا مشاوره رایگان تماس بگیرید.
5 مورد استعلام دریافت خواهدشدکه هم دربالا قید شده و هم میتوانید جهت مشاوره تماس بگیرین.
دوست عزیزاگر مدیرعامل دیپلم یا فوق دیپلم داشته باشد باید در 16 ساعت کلاس شرکت کند که این کلاس ها هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری برگزار می شوند و درنهایت یک آزمون بصورت تستی بدهد که میبایست میانگین نمره ایشان بیشتراز10باشد.
بله محلی که حتما اداری باشد بصورت ملکی یا استیجاری بنام شرکت ویا مدیرعامل باشدو درضمن اجاره نامه بایدهولوگرام دارنیزباشد.
بعد از ورود اطلاعات اولیه در سایت اتاق بازرگانی 5 استعلام ازمدیرعامل و شرکت گرفته میشودکه یکی از این استعلام ها ,استعلام تعهدعدم پولشویی خواهد بود.
برای دریافت کارت بازرگانی درمناطق آزادمدیرعامل نمی تواند کمتراز 23 سال داشته باشد.
بنده ۵ سال پیش کارت بازرگانی دریافت کردم ولی متاسفانه فعالیت نداشتم و تمدید نکردم الان میتونم مجددا فعالش کنم؟
بنده كارت بازرگانی شخصی دارم و جديدا مديرعامل يك شركت شده ام كه قصد گرفتن كارت بازرگانی راداريم برای شركت ميخواستم بدونم مشکلی برای كارت خودم به وجود نمياد؟