متخصصین انفورماتیک در واقع به پردازش اطلاعات و مهندسی سامانه های اطلاعاتی مختلف مبادرت می کنند. این متخصصین همچنین در خصوص مطالعه و بررسی الگوریتم های سیستم های طبیعی و مصنوعی و انجام مطالعات در این زمینه فعالیت می کنند.
در واقع هر علمی مربوط به رایانه ، بانکداری و سیستم های اطلاعاتی و پردازشی با این رشته در ارتباط است. رشد روز افزون این سیستم ها در بدنه فعالیت های اجتماعی و اقتصادی و همچنین فعالیت های جاری شرکت ها ی خصوصی و دولتی اهمیت این تخصص را تا جایی بالا برده که حضور در این رشته ها بصورت تخصصی می توان منافع و سود زیادی برای متخصصین این حوزه ها به همراه داشته باشد.
شرکت های انفورماتیک یا باید بصورت سهامی خاص به ثبت برسند ویا بصورت شرکت با مسئولیت محدود. این شرکت ها با شراکت دو تا چند نفر به ثبت خواهند رسید و بسته به قالب شرکت می توانند مسئولیت در بین شرکا تقسیم شود.
ثبت شرکت انفروماتیک در قالب سهامی خاص
برای ثبت شرکت انفورماتیک در قالب سهامی خاص باید یک نفر از متخصصین و موسسین این شرکت دارای مدرک کارشناسی در حوزه انفورماتیک باشد و یا هر یک از رشته های مرتبط با این موضوع را تحصیل کرده باشد. حداقل سه نفر باید با هم شراکت کنند و هر یک باید میزانی از سرمایه شرکت که بصورت سهامی در اساسنامه شرکت تعیین می شود را تادیه نمایند.
حداقل یک میلیون ریال باید برای ثبت شرکت تادیه شود و از این میزان 35 درصد باید در حساب شرکت سپرده شود. هر یک از سهامداران در این نوع شرکت تنها به اندازه مبلغ اسمی سهام خود در شرکت مسئولیت دارند.
ثبت شرکت انفورماتیک در قالب شرکت با مسئولیت محدود
شرکت انفورماتیک با مسئولیت محدود با دو نفر قابل ثبت است . این نوع شرکت ها هر چند باید با صد هزار تومان ثبت شوند ولی این میزان را مدیر عامل تعهد می کند و در زمانی دیگر تادیه می شود و تنها کافی است شرکا هر کدام میزان سهم الشرکه خود را اعلام نمایند. این شرکا تنها به اندازه سهم الشرکه خود در شرکت مسئولیت دارند.
شرکت های انفورماتیک البته در قالب های دیگر هم قابلیت ثبت دارند ولی مرسوم ترین حالت برای ثبت این نوع شرکت ها همین دو نوع اعلام شده بود.
این نوع شرکت ها به ارائه راهکار هایی می پردازند که به طور خلاصه می توان گفت هدفشان تسهیل فرآیند های امور بانکی، اداری، پزشکی، خدماتی و .. می باشد. این شرکت ها برای فعالیت رسمی باید حتما بصورت قانونی به ثبت برسند.
شرکت های انفورماتیک برای اینکه بتوانند در خدمات دولتی و ملی حضور داشته باشند و حتی در بسیاری از شرایط شرکت های خصوصی باید حتما اقدام به اخذ رتبه کرده باشند. مهم ترین عوامل در رتبه بندی شرکت های انفورماتیک را می توان نیروی انسانی متخصص و کاردان، درآمد شرکت و همچنین رضایت مشتریان دانست. رتبه بندی این شرکت ها مطابق با آئین نامه شورای عالی انفورماتیک می باشد. شرکت های انفورماتیک از 1 تا 7 رتبه بندی می شوند .
این شرکت ها بر اساس آیین نامه شورای عالی انفورماتیک در 14 شاخه رتبه بندی می شوند:
- تولید نرم افزار و پشتیبانی نرم افزازی و همچنین نرم افزارهای حامل محتوا
- امنیت اطلاعات و تبادل و تولید اطلاعات
- اتوماسیون صنعتی
- پروژه های پژوهشی و آموزشی
- تولید نرم افزار های سفارش داده شده توسط مشتری
- تولید قطعات جانبی
- خدمات پشتیبانی
- پشتیبانی نرم افزار های سفارش داده شده مشتری
- تولید دستگاه های جانبی
- خدمات شبکه های اطلاع رسانی
- پشتیبانی سخت افزاری
- شبکه های داده های مخابراتی
- سیستم های ویژه
- مشاوره و نظارت بر اجرای طرح های انفورماتیکی
شرکت های انفورماتیک در حال حاضر قسمت زیادی از نیاز های داخلی را براورده می کنند و به عنوان یک شرکت جانبی اغلب در خدمت شرکت ها و موسسات داخلی و خارجی و یا به عنوان شرکت های مبادلات اطلاعات و پروژه های پژوهشی در حال فعالیت می باشند. عمده فعالیت های شناخته شده این شرکت ها تولید نرم افزار ها و سخت افزار های رایانه ای و مخابراتی و مشاوره و حمایت و پشتیبانی از این سیستم ها می باشد.
به منظور ثبت شرکت انفورماتیک باید وکیلی خبره را انتخاب کنید. موسسه حقوقی ویونا با سال ها تخصص و تجربه و بهره مندی از برترین مشاورین و کارشناسان داخلی برای ثبت شرکت انفورماتیک در قالب دلخواه شما و نهایتا رتبه بندی مورد نظر شما اماده همکاری است.