ثبت شرکت آژانس هواپیمایی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (تعداد رای 2)

آژانس های هواپیمایی با رویکرد ساده سازی گردش و مسافرت مردم مختلف چه داخلی و چه خارجی  فعالیت می کنند. این آژانس ها با استفاده از تعاملات و رویکرد های مشارکتی با برخی از شرکت ها و یا مناطق گردشگری و همچنین سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و همه شرکت های هواپیمایی ایران بهترین و ساده ترین و در بسیاری مواقع ارزانترین راه های مسافرت را برای گردشگران فراهم می نمایند.

این آژانس ها همچنین تعاملاتی با هتل ها و مراکز اقامتی و سیاحتی بر قرار کرده و در قبال خدمات مسافرتی به  انها از آفر ها و خدمات ویژه آنها بهره می گیرند و به همین دلیل اغلب افراد ترجیح می دهند برای مسافرت و گردش های زیارتی و سیاحتی خود از خدمات این آژانس ها بهره مند شوند.

آئین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی خدمات مسافرتی را بر دو نوع و یا بند تقسیم می کند.

بند الف: تمامی افراد حقوقی که خواهان انجام خدمات مسافرت هوایی  با ارائه خدماتی همچون تنظیم برنامه های مسافرت های هوایی به شکل مستقیم و غیر مستقیم و با فروش بلیت های مسافرت هوایی بصورت رفت و برگشت و  ذخیره مکان برای اقامت مطابق با دستورالعمل ها و آئین نامه های مرتبط باشد باید مطابق با بند الف اقدام به دریافت مجوز از سازمان هواپیمایی کشور بکنند.

بند ب : اشخاص حقوقی که خواهان ارائه خدمات ایرانگردی و جهانگردی ، تنظیم مسافرت گروهی و فردی بصورت داخلی و خارجی و با وسایل زمینی، دریایی، هوایی و در کل تمامی خدمات مرتبط با گردشگری  مطابق با دستورالعمل ها و آئین نامه های مرتبط هستند باید مطابق با بند ب عمل نموده و مجوز خود را از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دریافت نمایند.

البته در شرایطی هم این اشخاص می توانند بصورت مجزا و یا در یک مرحله ثبتی هر دو موضوع را انتخاب و ارائه نمایند. در این صورت باید یک مجوز از سازمان هواپیمایی و یک مجوز از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دریافت شود.

اما توجه زیاد مردم به این آژانس ها و سود و اعتبار زیادی که ثبت این نوع شرکت ها برای موسسین خود به همراه دارد باعث شده تا بسیاری از علاقمندان به این کار به دنبال ثبت شرکت و یا آژانس مسافرتی و هواپیمایی باشند. 

وقتی موضوع تنها ارائه خدمات بند الف سازمان های گردشگری باشد باید مجوز از سازمان هواپیمایی کشور دریافت شود و این کار با ارائه درخواست و اساسنامه اولیه ممکن می باشد.پس از اخذ این مجوز متقاضی می تواند با انجام سایر مراحل آژانس هواپیمایی خود را به ثبت برساند.

آژانس های هواپیمایی اغلب در قالب شرکت با مسئولیت محدود به ثبت می رسند. به همین دلیل باید دو نفر برای ثبت شرکت با هم شراکت داشته باشند. شرکت های با مسئولیت محدود نیاز به حداقل 100 هزار تومان سرمایه اولیه اعلام شده توسط شرکا می باشند. بدین صورت که سرمایه حداقلی توسط هر شریک تنها اعلام و تعهد داده می شود و مدیر عامل این تعهد را در زمان لازم تادیه می کند. پس نیازی به سپرده گذاری برای ثبت شرکت در بانک نیست.

یک نفر باید به عنوان مدیر عامل شرکت از طرفه مجمع عمومی شرکا و یا هیئت مدیره انتخاب شود و این فرد باید توسط سازمان هواپیمایی کشور تایید شود.  همچنین از آنجاییکه شرکت با مسئولیت محدود تنها با دو نفر ثبت می شود معرفی یک نفر به عنوان مدیر عامل و یک نفر به عنوان رئیس هیئت مدیره برای ثبت شرکت کفایت می کند.

البته تعیین مدیر از نفرات غیر شریک هم مانعی در شرکت با مسئولیت محدود ندارد و یا شرکا می توانند با هم توافق کنند تا تعداد بیشتری شریک در شرکت وجود داشته باشد و یا سمت های بیشتری در شرکتنامه تعریف و افراد ان را مشخص نمایند.

تعیین نام برای آژانس های هواپیمایی معمولا با اوردن عبارت شرکت با مسئولیت محدود در ابتدا و یا انتهای نام اصلی شرکت همراه است و البته به دلیل نوع شغل و خدمتی که انجام می دهند عناوین گردشگری و یا مسافرتی هم در این آژانس ها مصطلح بوده و استفاده می شود.

سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان متولی نظارت بر این نوع شرکت ها شناخته می شود و به همین دلیل باید هر نوع تغییراتی که در این آژانس ها داده می شود نه تنها با اداره ثبت شرکت ها هماهنگی شود بلکه به این آژانس هم اعلام شود.

تمامی شرکت ها  و آژانس های گردشگری و آژانس های هواپیمایی باید قوانین و مقرراتی خاصی را دنبال کنند . آژانس های هواپیمایی باید مرتبا قوانین و مقررات موجود را با مراجعه به سازمان هواپیمایی دریافت و متناسب با الگوها و قوانین این سازمان عملیات های اجرایی خود را انجام دهند .

در اساسنامه آژانس های هواپیمایی نمی توان موضوع و فعالیت دیگری به غیر از انجام خدمات مسافر بری  و خدمات مرتبط با مسافرین هواپیمایی درج شود. ای آژانس های باید از عناوینی همچون خدمات مسافرت هوایی و یا دفتر خدمات هوایی و ... استفاده نمایند و  این عناوین نیز باید هم در سازمان هواپیمایی کشور و هم در اداره ثبت شرکت ها مورد تایید باشند.

در نظر داشته باشید که انجام خدمات مسافربری هوایی با خدمات مسافربری و گردشگری متفاوت است و لیکن برخی از سازمان ها با دریافت هر دو مجوز از سازمان هواپیمایی و همچنین سازمان گردشگری و میراث فرهنگی می توانند هر دو عملیات و موضوع را پوشش دهند. به همین دلیل باید این موضوع با اراده هر دو مجوز به اطلاع اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری رسانده شود و در اساسنامه شرکت نیز منظور شود.

ثبت آژانس هواپیمایی با خدمات مشاوره ای و حقوقی موسسه حقوقی ویونا بسیار ساده تر  و سریع تر و بخصوص با اطمینان بیشتر انجام خواهد شد. با ما برای ثبت آژانس هواپیمایی خود تماس بگیرید